Lichtvoetig en diepgaand

Beide benen op de grond

Abel Boor

 

Ik ben psycholoog, coach, trainer, moeder van 3 kinderen, partner, vriendin, oudste van 3 dochters, zing graag, natuurliefhebber, levensgenieter, iemand met Afrikaanse roots en nog veel meer. Ik word blij, als het mensen lukt om in hun eigen kracht te komen. Diepgang en lichtheid staan bij mij naast elkaar.

Voor mensen, die nieuwsgierig zijn naar welke opleidingen ik heb gevolgd en wat voor werkervaring ik tot nu toe heb opgedaan –

 

Wat mensen over mij zeggen is dat ik zonder oordeel, oprecht en betrokken ben. Ik kom snel tot de kern en zie het als een vanzelfsprekendheid dat ik mijn werkwijze aanpas aan wat iemand op een bepaald moment nodig heeft.

Geen enkel begeleidingstraject is hetzelfde en vooraf ligt alles open. Met speelsheid, scherpte en compassie breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, begeleid ik mensen meer voor zichZelf te gaan staan en hun natuurlijk levenspad te leven.